Jul 22, 2008

Happy Day..

last sunday, outing wif fara n shee to sunway pyramid. lamanya xjupe korang kan..shee buat idea gile apabila pg2 kejut aku bgn pagi ajk breakfast..apa ke hal lak..sure fara x akan bgn pg2 utk berbreakfast bersama2, haha..

fetched fara n jupe shee kt pyramid..*thanx fara,brg2 dr bandung n jakarta sangat shantek!* punyala lama nk amik barang tu dr ko, nasib x bersawang, haha..

gerak da tghari, for sure parking full..abis masa dok cari parking je..perut da lapar...sementara tunggu shee sampai,p lepak+minum kt secret recipe dulu n jln2 dulu smbl mulut xberhenti2 borak...then baru lunch kt nando's..

2 ari lps shee ada call aku semata2 nak ajak aku p mkn kat nando's..da la last thursday aku cuti n lepak+shopping kt klcc sorang2, dia p genting..*dia sangat suka nandos* n akan ajak aku kalau nk mkn nando's..

shee hanya lepak ngan aku+fara kt nando's je, pas tu terus blah...hahaha..kurang asam punya kawan...xpela, dia de hal lain..aku n fara meneruskan xtvt kami di sana..sempat beli baju..n b4 balik mesti xlupa j.co for me...hahahah

Jul 21, 2008

Gulp..!

Guer terkujat jap mlm ni!!! 2 org lelaki tiba2 tya aku dah berpunya ke belum? Z n H. Knp eh? Paling xtahan H tya "awak suka baby x? Klu baby mesti cute cm muka awak kan"...what da f*****? Z suka kwn ngn aku. Ok a tu..tp dia cam xcaya aku da ada bf...

aku terus sms fara meluahkan isi hatiku..dia kata okla,wt geli2...hampeh tol kawan...;p


Jul 17, 2008

Cuti Ganti

setelah sekian lama xcuti, inilah masanya...shopping boleh menghilangkan stress...betul! :) *walaupun satu hari je cuti, ok ler tu...*

pg abiskan masa ckp fon ngan dzul, mentang2 i cuti eh, u blehla call i pada ari bekerja...

janji ngan zura dll lunch 12pm at pakcik ikan bakar...da lama xmakan ikan bakar pakcik tu, sgt best..then minum kt pelita br ke klcc..ptg b4 blk smpt jupe+lepak ngan cla....

smp umah around 9.30pm....walaupun jln2 sorang aje, sempat ler beli handbag, 2 tshirt n 2 buku aje, hahah..makcik kayo telah menghabiskan duitnya, :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...