Nov 18, 2008

Kem Modal Insan

13-17 nov...kursus dgn budak2 smk teknik di kem rekreasi intan suraya..
sangat best,siap berakit semua..

setelah bertungkus lumus lima hari, siap p ipoh amik borang skt. ye la takkan nak kena blk kl isi borang skt kot. tak sempat nak tunggu selasa ke? dah la bday bf, sempat ler jupe dia dulu kan. by hook o crook, selasa pg kena submit cos bos nak send to HQ tghari..akhirnya sempat jugek anto..pergh! lega sudaa... :)

HAPPY BIRTHDAY to you

17th nov
Happy birthday larling, may all your dreams come true hahaha...


sempat celebrate his bday pada lewat mlm, setelah penat pas blk dari Perak *me lari kejap* p amik cuppies yg ditempah khas dari aida williwonka. saya mau yg simple aje, so ni lah hasilnya, janji makan sedap. saya sudah membahagikan masa kerja dan juga untuk celebrate ur special day *walaupun bday boy kena kerja,hehe*

bf x kasi gf pun kan...sume dimakan habis..


do remember M...n also me :)
thanx for everythings
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...