Dec 1, 2008

CAMPING

dah lama xcamping...

27-30 nov camping di dalam hutan, ha baru betul. da lama tinggal kan..
br blk dr ulu kenas, dgn sahabat2 dan budak2 ofis..*sume jadik peserta. barang2 pun xbape nk complete cos yg time2 blaja dulu sume da tinggal kat kg..then kursus pun dlm kem ajer...nasib baik beg muat utk isi baju, hehe...

me kena jugak gigit pacat seekor (anak pacat)..nasib baik time berakit xkena lintah, fuad sorang jadi mangsa..pity him...capek berakit!

masak dan makan bersama2. time paling xleh makan time budak laki masak nasi jelantah tak berapa nak masak. camping rasanya byk abis masa dgn makan kot..haha..selera pun ada aje, mkn dlm dulang by group. lagi satu xleh lupa time persembahan kumpulan,kumpulan aku telah meninggalkan kesah yg xleh dilupakan. ejam tergagap2 nk nyebut ah-bo-lat, haha....

di situ leh kenal n lebih rapat ngan staff n sahabat2 baru. lps ni ada lagi 1 program lanjutan dari ini, so bersiap sedialah hehe..

* gambo kepenatan, b4 naik bas blk kl*


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...