Mar 14, 2009

...CONFUSED...

knp tiba2 ternampak lagi si dia dlm his fb? knp ada mlntf jugak? dats mean not for me only..buat guer confuse lagi dgn kamu ini...siap ada bday wish n mcm2 lagi at his wall...me pun xjadi la nk wish his bday via fb, juz left a msg at inbox..nasib baik kad sudah dipos, kalau x mau aku buang dlm tong sampah aje...

tup2 pg ni he called me..looked s usual, dia x buka fb lagi @ xtau psl tu...xpela, tunggu je he response about dat..

xpe, buat masa ni better aku bekerja dgn aman di bawah bayu2 nyaman di sini..n rindu2 sama bf, hahaha...

.. from kundasang,sabah..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...