Apr 22, 2009

HAPPY BIRTHDAY


HAPPY 26 th BIRTHDAY TO ME
...


hope all my dreams come true...

list down impianku slps abis blaja pada tahun 2005:
1. laptop
2. kereta
3. simpanan (running~~)
4. rumah (still mencari,kl@trg)

5. suami@own family (sape nak jawab?)

6. masters (which one is ok)

bleh kawen ini tahun? haha....byk yg wish psl itu...amin, moga2 doa kalian n daku dimakbulkan olehNya...*penat mak nak menjawab ler..*
my mom memahami, tp sms from adik2+kazen juga tidak tahan..
kalau ada jodoh thn ni, thn ni la..*mak hanya nunggu org masuk minang ajer!*

thanx to all my family n frens...knp dd xwish me lg,even sms? last year pun hanya sms je.. *bz kot (sudah terbiasa,tp knp masih berharap?)

BONUS:hanya boleh menggunakan hotlink (call free hotlink-hotlink), tetapi daku telah mengamuk dgn celcom kerana tidak mendapat bonus bday (free to 8pax list)..apa masalah, no aku ke, hp aku ke @ network korang saje sabotaj aku? knp xleh reply BDAY YA to 28882 hah??? thn lps elok je ku bercalling2 dgn eric time kt US,time tu dok discus psl sumi n br nk rapat2 kan..haha,sangat kelakar.


special thanx to mr eriC *he want dat name,huhu*...
4 dinner at telawi street bistro, spending time with me, pavilion,the loft,starbuck...tak de tgk2 wayang, sudah abis cerita ditgk, hanya tinggal cerita seram aje..(me sakit perut *pms* + g ofis dulu)..n a special gift *ms mia* hehe...

ini tahun tidak boleh beronggeng on my bday..cuti2 pun jenguk jap ofis,yela da sume org xde, me kena kaver line,haha....then keje berlambak menanti guer, lusa kt kl n next week ada lg b4 going to lipis...

HAPPY 26th BIRTHDAY to me..again!



thanx a lots


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...