Apr 26, 2009

Kotak Merah

time aku dok pilih2 perfume kt metrojaya warehouse sale, tiba2 henpon aku berbunyi...tgk nama, k.zawiah call...apa hal lak ni,kacau aku ngah sopeng.

k.za : d, ko kt mana. mlm nti free x?
d : den ngah sopeng perfume ni, apo eh?
k.za : jom karok mlm ni kt pavilion, ada org blanja.
d : tgk a dulu. if sempat blk b4 mlm den poie.

k.za : ok ye, akak nk masukkan nama ko. jam 7 akak gerak, c u there.


setelah siap membayar sume *cash aku telah abis* perut pun mintak nak isi gak..p atm dulu n makan b4 anta aneng blk. aku smp umah dlm 6.30, huh cam malas la plak kua lagi..

k.za dok msg2 mtk aku stg jugak. da lama jugak tak karok, dok umah pun sorang2 mlm ni. dlm kul 8 lbey cam tu aku kua ler, sian lak da janji kan..dlm dok kalut2 terlajak simpang lak, berpusing la dulu aku area BB tu dulu.

kat sana jugak, dorang ada buat ala2 surprise bday cake utk april bday boy - zul. bday boy yg belanja mlm ni..oleh kerana me pun april girl, so dpt jugak msk dlm senarai, haha...

lepak agak lama,smp jam 2 lbey..*si bf dok sms tya bila nk blk, he was very worried about me,sorry darling..* time nak balik, letih don ingat mana tmpt parking, nasib baik ingatan masih kuat hehe..dorang ajk lepak minum tp me terus blk umah, da capek!...

thanx blanje..

thanx shima for da luvly picts

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...