Apr 13, 2009

Outing With Friends

Setelah sekian lama tidak nonton kt cinema (tunggu dia pulang ler nih), akhirnya sempat juga melayan latest movie [Fast and Furious 4-Princess Langkasuka-Talentime], yg lain2 dvd byk di rumah, hanya tunggu utk menonton aja...

keseluruhannya F&F best jugak walau nampak kesan CGI nya, PL-wah,tak sangka thailand buat movie ni,byk kaitan dengan malaysia/tanah melayu. Talentime lak, biasala cerita yasmin ahmad, kesah2 moden yg pastinya ada kesan pd penonton, *ada jugak scene sedey, huh!*

sabtu ada guardian make over-bersama2 aneng n ptg melepak bersama xytb (jibe,nahar,kamil) makan,minum dan lepak sampai lebam. xtengok wayang pun..ramai la pulak jumpa artis, yg paling best anuar zain..;p mula2 xperasan dia ada mkn sama tmpt ngan kitorang..nk pg dekat xde la maknanya, hanya curik ambik gmbr dari jauh, huhu...

sunday~~di rumah shj, lunch kt luar, hajat di hati mau pg pc fair tp apakan daya..sampai2 je klcc parking full! huh...mls nk cari parking lain, hujan lak tu..patah blk aje, sangkut dlm jammed around 1hour,damn!

mlm, layan ABPBH di rumah....congrats pada artis yang menang..saya suka, mawi xdpt bintang popular..tp knp nabil siap peluk isma lg? kes kes kes...

*ni gmbr ngan hp-basic make over only(using maybelline)*

*lunch time (blkg itu aja anuar zain)*

*winter warmers~di waktu hujan dan guruh berdentuman*

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...