Apr 5, 2009

Together with Family on Weekend

friday,im on leave..my parents came here to attend eija's wedding on saturday (hj harun's 2nd daughter) my mom sempat sopeng mopeng kt sogo,sementara aku hanya melihat sahaja, mak xde bajet ler,huhu~~

makan ikan bakar dulu, then terus ke umah suja..lama sungguh aku tidak ke sana rupanya..si dina semakin besar, dah pandai pun. kdulu kalau xkena skit dok mengamuk satu rumah..haha...mlm tu, suja open table kat chiengmai restoran..kata best, da foods quite nice *ikan siakap goreng sedap, tomyam x best sgt. hidangan smp satu2..xleh nk menikmati sgt pun..tp tmpt tu sgt menarik, harga mahal skit la. hope leh pg lg..makan masakan lain lak..

saturday nite mom n abah p umah ya lak..me n ty dok umah suja je. malas la..ya nk belanja sate rusa..xpela, belanja kt dorang je..ahad pg dorang nk blk, aku malas nk bgn awal2..dok umah ya bukan nk wat pape pun,sogan den haha..aku hanya mengidam nk makan ikan singang+sambal belacan kt umah suja,nyum2...;p

faris pun sudah besar (lupa da nama penuh)

cousins at chiengmai rest

abg haikal yg nakal lagi ni (aku kan abg!)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...