May 17, 2009

makan-makan at hanee's house

special thanx to hanee...kerana sudi buat makan2 di rumahnya pada siang hari ni. yang hadir: bob,aneng,kamil, koleh,gondang,dug+hubby,alin,diana,kamril. yang lain2 tak leh join, cos ada keje lain (takpe,kwn memahami) bob pg2 sudah telefon, tp sorry beb aku xsedo tido heheh...o0o0 pg2 da p breakfast ye kt s.alam.

kamril smp paling lewat, padahal umah dekat je. then pas makan2, sembang2, tgk gmbar lama skit, perut pun dah kenyang..sangat byk makanan, mak n adik hanee pun ada skali, terima kasih makcik masakkan utk kami

then, bob terus blk kuantan *malam ada lawan badminton haha* dug+hail pun balik. kami geng2 bujang ini melepak kt alamanda. plan awal nk tgk wayang, sek2 laki pulok nk layan koke, huh...dakpela, ikut je..btw koke kt alamanda xbest sgt, sound system teruk, next time tak leh pg la... :(

dlm kul 7 terus blk umah...thanx kamil tumpangkan aku, hehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...