May 16, 2009

Open Day ILP

2 hari di ILP kl untuk sama2 join ILP Open Day, ada buka booth pameran n satu ceramah pada hari sabtu *special thanx to sharul, me tak sempat nak smp on time kerana terpaksa menjawab soalan2 dr pihak sekolah itu bersama enchek azri*

seronok juga jaga pameran cos sblm ni dorang tak pernah pun buka booth kt mana2 open day ke apa, hanya time kursus2 khas shj..mmg kena buat lagi ni..ramai yg tak tau kewujudan jabatan kita ini..students ILP pun nk pg kursus jugak.

thanx to sume yg membantu, faizal n geng2 HQ, aida, sharul, fahmi, basir. next time kalau ada invitation kita pergi lagi ;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...