May 19, 2009

Wedding Invitation

musim cuti sekolah hampir tiba. seperti biasa, ramai yg akan melangsungkan perkahwinan. aku pulak pada cuti skolah ni la byk skolah nak wat program. may b 2 program, 1 kat langkawi n satu lg kat perak pada cuti skolah ni.

wah, baru sedar banyaknya jemputan kawen dr rakan2ku...so those are the list:

30 mei 2009
1. jun & firdaus aka merah - felda villa
2. tracy - bukit jalil golf & country resort
3. nurul@yat - kedah
* both at kl might attend, insyaallah....

31 mei 2009
1. eija & shamsul - kuantan
2. wanie & fakoq - kuantan
3. dilla & malik - ipoh
* all can't attend kerana aku sudah berangkat ke langkawi

4 jun 2009
1. kak iem & faiz - kuala terengganu
2. farehah - marang
*masih di langkawi, tak dapat dtg ya

6 jun 2009
1. fakoq & wanie - kuala kubu baru
2. berg@hafiz & hasmah - sg petani
*insyaallah pg umah fakoq, umah wanie xsempat.lgpun dah janji utk pg either one. umah berg sgt jauh, sorry

setakat ari ni, tu la list down yang bleh aku buat..tak tau kalau ada lg smp sok lusa ke...

dgr2nya mr Q juga akan melangsungkan perkahwinannya pada 30 jun *kalau tak silap* tu pun kawan rapat dia la yg cakap, dia xde pun nak invite kwn2 dia ni..takpela asal dia bahagia, sudah abes cerita kami.

congratulations to all my friends..hope that all of you enjoyed ur big day n live happily ever after. doa2lah aku ni cepat2 ikut jejak langkah korang *nak amik berkat neh!*

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...