Jun 15, 2009

Kem Rekreasi Intan Suraya

lagi,

10-14 hb: kali ini ke Sg Siput lak..rasa br je blk dr ulu kenas, pegi ke utara lagi..gerak ke sana ngan faizal. fendi n pakcik gerak dulu...

smp sana dlm 6pm, ye la dah gerak lewat, settle sume keje n meeting kt putrajaya dulu..sempat jumpa cik yanie..dan CKT ku...tq yanie! =)

wah..kt sg siput pokok durian telah berbuah...alangkah indahnya, suasana di tepi sungai, udara yg segar, bukan cam kl, jerebu dah mula balik...mlm tu mkn ikan sungai masak tempoyak. Ntah mana dtg keturunan suka makan ikan sungai ni *hey, org trg xreti makan ikan sungai la-kata dia*

program mcm biasa, wpun urusetia ada yg baru tp program berjaya seperti yang dikehendaki. budak2 lak tak de problem, so kami gembira dan xdela penat mcm kt langkawi. bila kt KRIS, program lasak ler (rakit, kembara, nightwalking to main road)

kat sana sempatla makan durian, walau tak dinikmati sesungguhnya...lucu mengingatkan kerenah budak2 berkejaran dgn JL untuk mengutip buah durian yg gugur dari pokok. ada juga kesah membengangkan apabila sesuatu benda tidak dimaklumkan kepada kf terlebih dahulu, tahan je ler..n i'll take action on dat!

last day, gerak balik kl wif jambee, nasib dia ada..tak de la diri ini memandu sorang2 ke kl..ingatkan jln jammed, yerla mesti org yg blk kg akan kembali ke ibu kota kan, tgk2 kat tol jln duta agak lengang, pelik neh!

smp umah, letak beg n terus landing...baru rasa penat, yerla kat sana tak cukup tido n rest. bajet nk tido skejap je, org sms n call pun ntah cakap apa xtau..kena sound ngan bf, sorry le xleh p tgk movie..

sedar2 5am, terus mandi, basuh baju n internet...boleh g ofis awal nih, tambah lak skolah baru buka, jln sure jammed!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...