Dec 19, 2009

Perak, Pangkor Island

For the first time ive been there..walaupun sekejap aje di sana, im having fun..wpun kerja smpt lagi round satu pulau..sambil menyelam minum air, hehe....

me bertolak ke sana 2 biji keta after taklimat masters, owh my fiance ikut sama *erm, u r lucky can follow me for this time, hehe* smp da agak lewat, sempt naik ferry jam 7pm..yerla dah bertolak lewat kan, hujan lagi..smp aje di sana terus dinner n amik kunci.

owh, sambil bekerja itu smpt round 4 buah pulau, ada turtle bay, monkey bay dll...erm, xbpe menyukai budak yg bawak bot kami...suka hati dia smpt amik laps..ingat ni lumba2 bot ke...yerla, setelah ketinggalan oleh bot lain, budak tu bawak agak laju...nk snorkelling kt giam island, omg..sgt2 xbest n laut kotor sangat..nk snorkel apa gitu..huhuhu..dah la tunggu dia dtg amik hampir stgh jam..blk hotel, tgk budak2 mandi kt pool *sudah tiada mood* n rest then lunch.

ptg, round2 pulau lah...

owh, haruslah ada bbq nite kan..nasib makan besh...banyak makanan tak abes, sgt rugi sape xleh join hehe....

dan last day kami bergerak awal cos ada kerja lagi menanti...

next....

im going back to TERENGGANU....ntah smpt blk umah ke tak kali ni...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...