Dec 29, 2009

Welcome To Perlis

akhirnya, sampai juga saya ke negeri indera kayangan ini....kali pertama pergi time rombongan sekolah ke perlis dan langkawi dolu2..sudah lebih 10thn tak ke sana la...hahahha

thanx dear 4 bringing me there. walaupun sekejap je pegi kali ini, insyaallah next time sure akan selalu berada di sana.

bertolak agak petang, dlm hujan renyai2 haruslah membawa kereta dengan lebih berhati2. mlm tu singgah dan bermalam di penang dulu n keesokannya baru gerak ke perlis. no char kuew tiaw, laksa penang, nasi kandaq or shoppings at penang..tak pe next time kita bercuti di penang ye, syg...=)

 

smp perlis terus singgah padang besar dulu. oh waktu sgt tak sesuai ke sana kerana musim cuti sekolah, nk jln2 tgk barang pun xbest n harga jugak agak mahal dis time ok..makan nasi ayam tak best *kureng*, n mihun sup thai  special *sedap* 

ptg terus ke kangar, p kuala perlis pekena laksa perlis dulu. then jupe our wedding photog sblm jumpa kwn lama, yati. *oh lama sungguh tak ketemu sama kamu ya* masih sama, kacil molek cam dulu jugak...

mlm tido awal jugakla, lps borak2 n sembang ngan yati. yela lps bis blaja dulu mmg tak jumpa dia. aku dok sembang sambil mata dah tutup *im very tired*

esoknya p tgk2 butik pengantin n telah memilih suziey's, yei!...lunch nasi ayam periuk besar n p umah mm sat jupe ngan family, huhu...

smpt lagi p jumpa bakal pak mertua ku, *oh* dan makan lagi...? kami singgah makan mihun sup simpang 4...*asyik makan jek, abisla diet ku hahahha*

bertolak blk ke kl pun dah lewat ptg, bleh lak si mm lalu ikut kedah dulu...byk sungguh negeri yg dilawati, hahahhah

owh, saya patut membawa family ke sana...makan2 best, jln2 kt padang besar pun lagi....


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...