Jan 1, 2010

HAPPY NEW YEAR


KEBABOOMM.....


Selamat Tahun Baru untuk semua...

Owh, buat kali kedua berturut2 menyambut di Terengganu, last year otw back to KT, countdown di kedai makan dekat Cherating setelah berjaya mengharungi jammed di Kuantan hohoho..

Tahun ini di rumah bonda dan ayahanda terchenta, berada di depan tv menulis kad-kad jemputan yang masih belum diedarkan. Berkesempatan pulang ke kampung seketika sementara public holiday dan berprogram di Pahang...*alang2 blk kg bleh anta brg2 skali la yer*




sudah buat azam baru? azam lepas sudah terlaksana? owh, alhamdulillah..kenangan paling manis 2009, menjadi tunangan orang, hehehe....dan insyaallah 2010 akan bergelar isteri orang.. *so sweet, pergh!* =p



listdown azam 2010 saya?



1. sambung masters, insyaallah..borang sudah hantar, harap boleh habiskan bersama kwn2 dan bakal suamiku, hehe...

2. mahu kawen - boleh masuk dlm list ke? hahhaha...

3. mahu honeymoon, since 2 2 bz..harap ada masa n sempat honeymoon jauh2 skit..sblm bergelar mummy n daddy *maknanya secepat yg mungkin slps kahwin la* =)

4. beli rumah, tp di mana ya? hahhaa

5. mahu dpt anak, bila dah kawen ye...as a wifey,mummy to be...sudah bersediakah saya? mahu membina keluarga bahagia..



6. keje dgn lebih kuat lagi, owh tugas berat menanti. tingkatkan prestasi...haruslah kan?

*bila2 mungkin azam2 ini akan bertukar? hehe...




DAN






drumbell...











bermula 2010, saya akan open my blog to public. dulu set as private, rasanya ada yg agak tak puas hati kerna tak dpt access to my blog, walhal me boleh siap follow blog they all lg kan...saya suka singgah2 blog orang bila ada masa, tp jarang2la..sbb xingat nama blog,so saya follow ajek.

sbb saya private blog saya - sesuka hati saya mengupdate bila2 ada masa. kadang kala, cerita lama baru nk update, kerana masa owh, tidak menentu...dan kadangkala terpaksa check kat hp, calendar n diary untuk update blog..hahaha, *sgt tak up to date* =)



[ini blog saya, so boleh buat sesuka hati saya kan? hehe..gila berlagak]

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...