Sep 3, 2010

Red Work...perut sudah menyanyi

blm pun separuh hari perut sudah berbunyi, waduh2..inilah akibatnya tak sahur pagi tadi. sabar ye baby, bukan  mommy sengaja tak nak bangun tp ntah camane 2 2 boleh terbabas, dah sedar bila jam bunyi pukul 5, ntah camane leh smbg tido dan sedar2 pukul 5.40, minum air n makan kurma je sebijik, hb pun sempat telan ubat antibiotik nya. then boleh pulak sambung tido dan kembali sedar jam 7...alamak dah lewat nak pg keje...

ni la penangan penat menyiapkan 2 assignment, 2 malam tido tak cukup dan sempat shopping di jln tar n sogo. buka puasa semalam pun bukan makan yang berat sgt pun, kami bersama2 shbt MR yang lain berbuka di RedWok Restaurant, korean sizzling steambot buffet only for rm30/head....makan nasi sikit, spagetti, salad, yang lain steamboat n sizzling. ramai jugak orang kat situ, makanan pun sedap2, next time nak cuba ala carte pulak...dekat je ngan umah, xpe =)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...