Sep 23, 2010

I've Got My WHOOPIE PIE


Hari ni ada appmt antenatal check-up lagi, kali ni saya hadir sendiri ke KKP, sebelum tu hantar suami kt Putrajaya Sentral, owh dia out station lagi. Nasib saya baik ada parking kt KKP, orang sangat ramai terutama ibu2 dan anak2 kecil. Hasil check-up: HB naik sikit tp masih kaler merah, berat naik tp masih ok kerana cover last check-up berat turun. Hari ini saya kena inject, utk kancing gigi.  Lama dah xkena inject ni, rasanya last kena inject time skolah2 dulu kot utk BCG n rubella.

OTW balik, singgah utk amik WHOOPIE PIE yang diorder..many thanx to SQ yang sudi terima tempahan last minute, bleh merasa whoopie pie yg sgt sedap itu. Alhamdulillah rezeki baby nak makan, *alasan*, hehhee...

So ni lah rupa whoopie pie nya.....





in a box
a whoopie pie
         now u see,                             now u don't..yummy!


And my dinner for tonite : drive-thru mc chicken + mc flurry lime sahaja, rasa nk mkn fast food jerk..dah tak tahu nak makan apa apabila suami tiada di sisi..tulun, saya sakit tekak, enchek demam sila main jauh2 yer ;(

2 comments:

  1. yo Di.. baru sempat menjengah nampak sedap je?

    ainada abas - ftsm.

    ReplyDelete
  2. ku ingatkan sapela cik konah...silalah jengah..aah mmg sedap, ko harus coba tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...