Oct 10, 2010

Holiday, while Working?


Lps je exam, hubby ajak ikut dia, kena out station...menenangkan fikiran lps exam, ye ke? sambil bekerja? ikut ke tak ikut? kalau tak ikut, wkend ni akan sengsorang di rumah..so saya membuat keputusan utk ikut ajer, sambil leh cuti2 kan..borang cuti diisi utk hari jumaat dan kami terus gerak ke utara. Kali ni 3 persinggahan,  sempat pekena nasi kandar pokok ceri dan merasa mee udang banjir di SP, sangat puas dapat makan mee udang, yer la bukan selalu mkn kan..udangnya sgtlah byk, lebih dari 10 ekor, pergh..!! sempat juga singgah ke village mall, tmpt ok, orang x la ramai sgt. plan nk tgk wayang, cos cinema cam br buka jer, tp hubby takut ada keje lak..saya sempat beli new wedges, heheh..*preggy lady ada hati nk pakai wedges lagi*, ala murah je n bukan yg tinggi pun, sesaje suka beli n mmg boleh pakai lagi tu time preggy ni, hehe...

enjoy da piccas...


fokus kepada "ZON TANPA WAYAR"



28th weeks =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...