Dec 22, 2010

Dah Ada Peminat

buka aje fb tgk ada msg dr one of my fren, ana kat my wall:

diana, aku ada mslh besar, dan mengharapkan pengertian mu. Mustaqim jd obses ngn gmbr bby Aleesya Adrianna. tamau tutup laptop nk tgok bb. nk kiss bby. bby lain tanak plak dia. last2, aku print gmbr aleesya adrianna, bru dia nk gerak dri laptop. bwk gmbr bby, n tido sama gmbr!!! so, sori ek, aku dah gunakan gmbo ank mu yg cuteee sgt2 tu!

hehe,  kelakar la mustaqim ni..macam2..nanti ajak mama dtg jumpa aleesya k.

ana gtau sebelum ni tak pernah lak dia buat perangai cam gini, siap bawak tido lagi pic aleesya. patutla aleesya pun mama tgk dlm tidur dia senyum sorang2, jumpa abg mustaqim yer =)

mustaqim bawak tido pic aleesya

  
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...