Dec 27, 2010

YOUR URL STORY CONTEST

hah? 
Tetiba lak kena tag utk masuk contest..actually this is my first time join mana2 contest kat blog ni. sbbnya  penyakit M memang melanda diri n tak de pun org tag saya *nmpk sgt i tak glemer kan, =)* sbb dulu tak aktif sgt pun tulis blog ni, ikut suka hati nak update dan post bila2 walaupun byk kat draft.

Buka blog malam ni, singgah sekejap di beberapa blog rakan2, tetiba saya melihat nama di tag oleh mama maisarah, jadi saya gagahkan diri jugak untuk join da contest, ala lgpun tak susah dan kebetulan sedang free sekarang. baiklah puan nurul, saya terima =)


Owner blog contest, iaitu merazati nak kita ceritakan pasal url blog kita. Saya menggunakan nama ddianne.blogspot kalau perasan nama tu dah dekat2 dengan nama sendiri, diana tetapi lebih kurang cam nama inggeris gitu, haha...

dianne tu ada sentimental value zaman sekolah2 dulu di mana nama ahli kumpulan kami, sume nak trademark guna nama komersial ala2 mat salleh gitu, ahaks...nama kawan2 yang lain dah lupa tp rasanya ada nama twinnie, talq, dsb...so diana convert mudah jer jadi dianne..dan untuk blog ini saya tambah lagi satu D di hadapan dan hasilnya jadilah ddianne.blogspot.com

Pernah terfikir untuk tukar nama blog tp bila difikir2kan tak payahla, biar je ddianne itu kekal di situ..hehe

Ok merazati, kalau ada rezeki saya menang, yerla ini kali pertama join contest kat blog.

Dan dua orang yang saya nak tag adalah puan cik bee dan cik yanie

1 comment:

  1. hehe tq join..
    wahh insyaAllah ade rezeki, doa2 la
    :P
    tggu update nanti k?
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...