Jan 28, 2010

-no title-

di saat ku memerlukan seseorang dlm menghadapi persiapan terakhir menjelang "hari besar" kami...

tak leh nak discuss secara tenteram, masih lagi bekerja hingga ke saat diijab kabulkan..

takpe la, sbb ku sudah memilihnya, ku harus menerima dan berkorban...n let it go till da day..

harap semuanya berjalan dgn lancar, so far ok lagi n masih boleh selesaikan sendiri, juga bantuan adik2ku n kaum keluarga. sebarang pertanyaan cuba dijawab dgn baik. alhamdulillah...kepadaMu ku berserah, mmg penat kan..


SYMP              

Jan 11, 2010

11 januari

Sebelas Januari Bertemu
Menjalani Kisah Cinta Ini
Naluri Berkata Engkaulah Milikku
Bahagia Selalu Dimiliki
Bertahun Menjalani Bersamamu
Kunyatakan bahwa Engkaulah jiwaku

Akulah Penjagamu
Akulah Pelindungmu
Akulah Pendampingmu
Di setiap langkah-langkahmu

Pernahku Menyakiti Hatimu
Pernah kau melupakan janji ini
Semua Karena kita ini manusia

Akulah Penjagamu
Akulah Pelindungmu
Akulah Pendampingmu
Di setiap langkah-langkahmu

Chorus:
Kau bawa diriku
Kedalam hidupmu
Kau basuh diriku
Dengan rasa sayang
Senyummu juga sedihmu adalah Hidupku
Kau sentuh cintaku dengan lembut
Dengan sejuta warna

Jan 7, 2010

2010 Diary

thanx to k.baie cos gave me 2010 diary...saya sudah memiliki satu diary 2010 tp saiz yang tidak disukai *saiz besar kertas a4*..owh, saya sungguh tidak suka diary yg diberi ofis itu...*sorry, cos i want the small one* mudah utk dibawa meeting, ke sana sini, dan boleh dimasukkan ke dlm handbag =)


owh,rasanya diary besar itu pun ada isu jugak, bukan ke itu utk pt n kami dpt yg cover lain? sume pp negeri lain dok tertanya knp diary kami tidak sama ngan dorang? ada kes sabotaj kah? huhuhu..macam2... *akhirnya ku dpt diary yg betul jugak, hehe*


Jan 4, 2010

Mind Your On Business

owh, kenapa suka sangat amik tau, bergossip2 hal orang? kita tak kacau hidup dorang pun..ini mak sudah mau mengamuk...pas ni tiada lagi mesra2 bagai, say gudmorning, say hi n layan gossip dorang...azam thn baru? hahaha...yerla kalau dpn kita ok baik jek, dok gossip hal org lain, rupanya di blkg aku terkena skali..ni da masuk soal maruah diriku..owh tidak...sorry ye, ku takkan bg muka baik2 lagi dgn mereka itu..



Jan 1, 2010

HAPPY NEW YEAR


KEBABOOMM.....


Selamat Tahun Baru untuk semua...

Owh, buat kali kedua berturut2 menyambut di Terengganu, last year otw back to KT, countdown di kedai makan dekat Cherating setelah berjaya mengharungi jammed di Kuantan hohoho..

Tahun ini di rumah bonda dan ayahanda terchenta, berada di depan tv menulis kad-kad jemputan yang masih belum diedarkan. Berkesempatan pulang ke kampung seketika sementara public holiday dan berprogram di Pahang...*alang2 blk kg bleh anta brg2 skali la yer*




sudah buat azam baru? azam lepas sudah terlaksana? owh, alhamdulillah..kenangan paling manis 2009, menjadi tunangan orang, hehehe....dan insyaallah 2010 akan bergelar isteri orang.. *so sweet, pergh!* =p



listdown azam 2010 saya?



1. sambung masters, insyaallah..borang sudah hantar, harap boleh habiskan bersama kwn2 dan bakal suamiku, hehe...

2. mahu kawen - boleh masuk dlm list ke? hahhaha...

3. mahu honeymoon, since 2 2 bz..harap ada masa n sempat honeymoon jauh2 skit..sblm bergelar mummy n daddy *maknanya secepat yg mungkin slps kahwin la* =)

4. beli rumah, tp di mana ya? hahhaa

5. mahu dpt anak, bila dah kawen ye...as a wifey,mummy to be...sudah bersediakah saya? mahu membina keluarga bahagia..



6. keje dgn lebih kuat lagi, owh tugas berat menanti. tingkatkan prestasi...haruslah kan?

*bila2 mungkin azam2 ini akan bertukar? hehe...




DAN






drumbell...











bermula 2010, saya akan open my blog to public. dulu set as private, rasanya ada yg agak tak puas hati kerna tak dpt access to my blog, walhal me boleh siap follow blog they all lg kan...saya suka singgah2 blog orang bila ada masa, tp jarang2la..sbb xingat nama blog,so saya follow ajek.

sbb saya private blog saya - sesuka hati saya mengupdate bila2 ada masa. kadang kala, cerita lama baru nk update, kerana masa owh, tidak menentu...dan kadangkala terpaksa check kat hp, calendar n diary untuk update blog..hahaha, *sgt tak up to date* =)



[ini blog saya, so boleh buat sesuka hati saya kan? hehe..gila berlagak]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...