Jan 14, 2011

Day 40

Another 4 days utk memerdekakan diri...hehehe 

Encik suami yang pulang asyik dok sebut prosperity burger jer. Beriya siap nak belanja lagi. Sebelum ni ada juga tanya mak kalau boleh makan prosperity burger, yer la ada black pepper je kan. Ayam boleh, daging confirm guna daging import so bila suami pulang dia yang beriya ajak p makan mcD.

Petang tadi buat pertama kalinya mama dan aleesya keluar jalan2 kt kedai baby dan sempat singgah drive thru mcD beli prosperity burger. Suami drive keta, adik n mak ikut skali. Sampai kat umah dah maghrib, kesian baby aleesya, smp umah terus mandikan dia. Tak pernah mandi lewat2 cos bimbang dia kesejukan. Dan nikmatnya apabila dapat makan prosperity *ceh, nikmat kunun*.

image googled

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...