Jan 1, 2011

Happy New Year 2011


HAPPY NEW YEAR 2011 TO ALL!

di tahun baru ini, hari ni first time kluar rumah dalam masa berpantang *tak termasuk time blk dr putrajaya-terengganu*  

bukan g mana pun, g klinik je sekejap utk check tmpt czer cos 2 ari ni ada sikit tmpt berdarah kembali, pg klinik amik ubat cucu n antibiotik, dan doktor bagi ubat utk baik luka dalam sekali. menunggu punya la lama, aleesya n tok ma ikut skali cos takut dia nak minum susu nanti kang susah lak. tok ma pegang aleesya all da ways dan semasa tunggu mama kat klinik, papa leh dok relax la sambil layan hindustan kt klinik tu, hehe. aleesya lak baik jer tak nangis pun. good girl lah! =)

aleesya kt pusat perubatan intan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...