Feb 27, 2011

We Are Home

Setelah hampir 3 bln bercuti di kg, akhirnya kami (mama n aleesya) kembali ke putrajaya. pulang ke putrajaya dgn 2 buah kereta pd hari jumaat lepas, tok ma n tok ki ikut serta. kami bertolak seawal pg setelah sarapan nasi dagang di rumah ayah ngah (adik abah). sampai putrajaya dlm pukul 4.30, jln hampir jem org pulang kerja tambahan hari hujan pula tu.

Mlm nya, saya dan suami ke akademi, ada mjls perpisahan dgn ketua pengarah, pulang hampir jam 12mlm, aleesya dah tidur dengan tok ma dlm bilik. jam 4 pg baru aleesya bangun nak nyusu dan terus tidur dgn saya smp pagi.

Sabtu: pegi umah adik saya kt ampang, owh jln mrr2 sangat jem, biasa dah tu kalau namanya mrr2. then ikut sama pegi kenduri kahwin (anak org kampung/kwn skolah + anak jalaluddin hassan)  n pulang ke rumah ptgnya terus terbongkang tiga-tiga beranak heh. kecian aleesya

Ahad: pegi umah makcik, lunch dan jumpa ma n abah lagi sekali sebelum diorang pulang ke kampung. Pulang ke rumah ptg, aleesya dah penat. Malam pun dia tidur awal, bagusnya anak mama.

ni je pic aleesya time pegi wedding

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...