Mar 24, 2011

Aleesya Pun Nak Belajar

Kelmarin Aleesya ikut saya datang ofis, BS nya ada keje jap. Nasib baik dia tak buat hal, baik je dok tengok mama buat keje. Dalam pukul 10pg BS dia dtg ambil Aleesya kt ofis.

Hari ni Aleesya ikut mama dan papa datang kelas. Kelas kami bukan di akademi seperti kebiasaan, kali ni diadakan di nilai (kem klia). Nasib baik kelas satu hari je, sem last ni satu subject je lagi + project paper. Kami gerak dlm tengahari, kelas petang, Aleesya mama tinggalkan kejap, ada org jaga. Seronok Aleesya dok kt bilik puan pengetua n bilik tamu. Thanx puan pengetua n staffs. Kelas malam, papa n mama bertukar2 jaga Aleesya dan masuk kelas. Kawan mama siap suh bwk je Aleesya masuk kelas, xpe lecturer tak marah, Ye ke? hehe...teringat kat cerita adik ke apa yg dulu2 bawak baby masuk kolej.

Malam, kelas abis dlm kul 10++, kami terus pulang ke rumah. Alhamdulillah, Aleesya tak byk kerenah. Dia faham mama n papa dia nak belajar lagi =)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...