Apr 8, 2011

Semua Ibu Mahu Berikan Yang Terbaik Buat Anaknya

Kejam kah mama?

Seminggu kat rumah suja, 4 hari masih mampu tampung ebm aleesya tp hari ni sudah tak cukup. Kebetulan bibik pun blk kg hari ni, nasib baik tok ma datang weekend nak tgk aleesya dan jadi bs jap. Thanx ma ;)

Hari ni mama bekalkan 2 botol shj ebm, tok ma pun top up susu similac pada aleesya. Sorry ye sayang. May b mama penat ulang alik sg buloh-kl dan jadual masa mengepam yang sudah tak menentu, malam2 pun mama tak larat nak bgn sayang. Hasilnya sangat merudum, huhu. Mama jenis yang kurang susu kot, walaupun dah amik supplement dan makan/minum milk booster, hasilnya tetap tak semeriah ibu2 lain yang boleh dapat 2 botol penuh sekali sesi. Walaubagaimanapun mama tetap akan berusaha untuk memberikan yg terbaik buat sayang mama.

Hopefully syg boleh minum susu similac, kalau sebelum ni susu snow aleesya banyak muntah, ari tu bs try bagi skali similac kt aleesya tak de muntah. Anak mama kena kuat. Tak sabar nak tunggu pulang ke rumah dan kembali seperti biasa. Mama nak power pumping dan byk pump bg up balik susu aleesya.

ya Allah, permudahkan lah urusan hambamu ini.

1 comment:

  1. suprisingly!bump into ur page...googling for solid food 4 baby td..neway nvr gv up wif bfeeding ur bb k..hehhe..i admit it totally exhausted dgn working schedule n travelling..being there done tat..all the best 4 us!
    p/s::longan did work 4 me utk bykkn susu..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...