Jun 6, 2011

Happy 6 Month Old, My Darling

Aleesya 6 bulan, mama bawak pegi check up n injection. Hanya mama n aleesya sahaja, papa keje lah sayang. Alhamdulillah, aleesya tak buat perangai, time inject pun menjerit sikit je time nurse cucuk, good girl lah anak mama ni =) Berat pun dah naik 500g lagi, satu pencapaian yg baik. BS pun ckp aleesya semakin bambam. Bulan dpn kena pegi check up jugak lg, nurse monitor n nak tgk pertambahan berat badan aleesya.

Mama dah try bagi makan bubur sikit hari sabtu dan ahad (hari cuti lah nak bergumbira bersama dia, papa ada keje). Kiranya aleesya start makan 2 hari sblm 6 bulan la, kalau nak bg betul2 hari ke 6 bulan, mama work la syg, xdapek nak bg makan aleesya sendiri =) Nampak seronok anak mama makan. Nanti boleh cuba menu lain lagi ye sayang.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...