Oct 16, 2011

Enjoy the weekend!!

Ho yeah! Rasanya sudah lama tak berhujung minggu di rumah. Slps raya yg penuh dgn undangan open house, then convo, outstation (me+hubby).

Semalam pegi redeem utk studio photoshoot untuk aleesya. Ptg plan nak pg big bad wolf book sales tp hari hujan, so lagi enak 3 beranak ini sambung tidur sahaja di rumah, walaupun sekejap aje hehe. Mlm hubby layan bola kt luar, me only tonton tv n aleesya haruslah tidur awal, hehe.

Hari ini pgi maeps tgk2 buku ug berkenan di hati. Haruslah buku aleesya yg byk, dgn harga yg sgt murah. Saya ni tak brp suka novel, jadi duit hanya dibazirkan utk bbrp buah buku resipi, saje je nak tambah koleksi. Biasanya resipi saya online sajo hehe.

Then jln2 ushar tmpt2 menarik, dan tidak dilupakan menjengah Tutti Frutti yg baru dibuka di putrajaya. Haruslah pegi, smlm n hari ini ada diskaun 50%, nyummy! Mkn smp lebam..hahaha.

Seronok kan kalau hari minggu selalu macam ni, haha
 

seb baik tak bape jauh, jln sikit la
mari pulang, saya sudah lapar la papa.
register for new student =)

suka duduk dalam ribuan buku
Beratur panjang nak masuk dewan

for mama n papa
aleesya punya

yummy..! muka sedih xleh mkn TF

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...