Oct 14, 2011

Supermak is come back

Ahlhamdulillah, supermak sudah recover dr demam. Mlm td skjp2 terjaga, keadaan tidak selesa. Bgn pg, alhamdulillah sudah sihat dan boleh bekerja seperti biasa. Hanya telan panadol n minum air soya shj last nite, tak de selera nak makan.

Aleesya pun behave je dok dlm car seat pg td. Dah lama dia tak dok dlm car seat cos mama n papa pg keje sama2 skrang. (mu hubby sudah transfer keje kt kl, yeai)

Slps appoinment, pulang ofis dan rasa hati utk menghabiskan lunch hour di luar. My partner-jln2 xde kt ofis, so kluar sorang ajo to the garden. Confirmla susah dpt parking di hari jumaat, lunch time pulak tu. Nasib baik im supermak! Parking sblm exit, elok2 tepi tu. Harus ada yg marah, tp ada aku kesah? Cos yg lain pun park keta merata2, haha.

Sessi redeem voucher macchiato n italian potatoes, so this is my lunch meal..nyummy!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...