Oct 16, 2011

Enjoy the weekend!!

Ho yeah! Rasanya sudah lama tak berhujung minggu di rumah. Slps raya yg penuh dgn undangan open house, then convo, outstation (me+hubby).

Semalam pegi redeem utk studio photoshoot untuk aleesya. Ptg plan nak pg big bad wolf book sales tp hari hujan, so lagi enak 3 beranak ini sambung tidur sahaja di rumah, walaupun sekejap aje hehe. Mlm hubby layan bola kt luar, me only tonton tv n aleesya haruslah tidur awal, hehe.

Hari ini pgi maeps tgk2 buku ug berkenan di hati. Haruslah buku aleesya yg byk, dgn harga yg sgt murah. Saya ni tak brp suka novel, jadi duit hanya dibazirkan utk bbrp buah buku resipi, saje je nak tambah koleksi. Biasanya resipi saya online sajo hehe.

Then jln2 ushar tmpt2 menarik, dan tidak dilupakan menjengah Tutti Frutti yg baru dibuka di putrajaya. Haruslah pegi, smlm n hari ini ada diskaun 50%, nyummy! Mkn smp lebam..hahaha.

Seronok kan kalau hari minggu selalu macam ni, haha
 

seb baik tak bape jauh, jln sikit la
mari pulang, saya sudah lapar la papa.
register for new student =)

suka duduk dalam ribuan buku
Beratur panjang nak masuk dewan

for mama n papa
aleesya punya

yummy..! muka sedih xleh mkn TF

Oct 14, 2011

Supermak is come back

Ahlhamdulillah, supermak sudah recover dr demam. Mlm td skjp2 terjaga, keadaan tidak selesa. Bgn pg, alhamdulillah sudah sihat dan boleh bekerja seperti biasa. Hanya telan panadol n minum air soya shj last nite, tak de selera nak makan.

Aleesya pun behave je dok dlm car seat pg td. Dah lama dia tak dok dlm car seat cos mama n papa pg keje sama2 skrang. (mu hubby sudah transfer keje kt kl, yeai)

Slps appoinment, pulang ofis dan rasa hati utk menghabiskan lunch hour di luar. My partner-jln2 xde kt ofis, so kluar sorang ajo to the garden. Confirmla susah dpt parking di hari jumaat, lunch time pulak tu. Nasib baik im supermak! Parking sblm exit, elok2 tepi tu. Harus ada yg marah, tp ada aku kesah? Cos yg lain pun park keta merata2, haha.

Sessi redeem voucher macchiato n italian potatoes, so this is my lunch meal..nyummy!

Oct 13, 2011

Supermak is not feeling well

Semalam seharian menghabiskan masa bersama keluarga di puncak genting, my hubby ada course di sana. Smp umah ngam2 org azan maghrib. Sblm tidur badan dah rasa lain, sengal2 urat kaki, huhu.

Bgn pg, rasa dah tak larat. Tp kena gagahkan diri jugak. Nanti siapa nak siapkan bubur aleesya.

Sampai ofis, makin tak larat, telan panadol ler. Risau jgk takut jangkit pada aleesya since im still bf her. Now melepek di surau, nak pump pun tak brp nak larat ni.

Hopefully ptg nanti akan baik, hubby ada kerja kt perak, tinggal me with aleesya sajo. Jua berharap si renik ni baik2 ajer.

baru sampai kt awana genting
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...