Mar 6, 2012

Aleesya 15 Bulan

Skjp aje dah 15 bulan usia aleesya. Sepatutnya hari ni ada check up, punyalah mama balik awal nak bw aleesya pg klinik. Nasib baik sempat check buku rekod aleesya. Rupa2 nya mama set appoinment dgn kkpj pada akhir bulan, haha.

Aleesya dah pandai:
- sebut mama, papa, bird, cat, ipin (upin ipin), amik (ambil), milk
- dah pandai sujud bila kita sebut Allahu akbar. Dia pun sebut sama sambil terus sujud ke lantai *comey kan*
- dah pandai duduk tmpt tu je bila kita tinggalkan dia skjp dan memintanya duduk diam2
- dah boleh terima arahan, kalau kita suruh pg ambil buku dan baca, ambil barang2 yg kita tunjukkan.


*happy birthday to mak teh aka pengantin baru. Lps ni boleh celebrate birthday & anniversary skali lah, p/s: pak teh bagi hadiah apa, mesti very special kan? hehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...