May 1, 2012

Burger Bakar

Lama dah duk dgr dan tgk je org pegi makan burger bakar. Yang paling popular adalah di Wangsa Maju, Seksyen 2. Siap beratur 2-3jam semata-mata nak merasa burger bakar itu.
Baru ni tgk ada yg tanya kt fb pasal burger bakar. Rupanya ada burger bakar kt Kajang n Puchong. Mlm ni ajak hubby g try, dia pun ok je.
Cari kat google alamat di Kajang, then terus pegi. Papago juga membantu kami. Di taman mesra, owh dulu pernah g makan kat Rest Mali, burger bakar tu dpn rest Malia (nama dah tukar). Hubby order 2 biji, seb baik org tak ramai. Kena tunggu dlm 10min. Nasib baik aleesya pun dah tidur, so kami berdua lepak2 dulu la kat situ sambil order minum.
Dlm 20minit juga menunggu. Erm, so far ok sedap la jugak dan sgt besar patty nya. Owh harus kena try jugak air anggur kt brother jual air tu, shedap.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...