May 15, 2012

Gigitan Dracula

Balik keje td, sampai aje kat school Aleesya, teacher cepat2 say sorry kat saya.

Terkejut mak, pasai pa tiba2 say sorry ni..

Rupa-rupanya Aleesya kena gigit kat sorang budak kat situ jugak.

Aleesya ni tak nangis kuat, dia merengek2 je, teacher ingatkan pasal apa..tgk2 lengan Aleesya dah kena 3 gigitan. Sorang lagi mangsa ada teacher tunjukkan pasa saya pun kena 1 gigitan kat lengan jugak.

Sampai umah mama sapu minyak siap2, shian anak mama. Next time Aleesya kena melawan tau, haha. Kalau tak pun, kena nangis @ jerit kuat2 bagi teacher alert.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...