Jun 6, 2012

1 Tahun 6 Bulan

Hari ni aleesya dah setahun setengah. Sekejap je masa berlalu kan, boleh dapat adik dah tu, hehe..

Mama ingatkan aleesya check up hari ni, rupa2nya dah lepas. Aleesya sepatutnya check up bulan lepas, iaitu 2 bulan selepas check u untuk setahun. Nasib baik check up biasa je. Mama dah set appoinment baru, next monday kita pergi ok.

Ptg td lps kerja, mama saja2 bawa Aleesya pergi Alamanda. Bukan main lagi suka ye kamu jalan2 kat Alamanda, jenuh mama nak kejar ke sana sini. Dinner kat pizza hut. Aleesya suka makan spagetti, bila dine in kat pizza. Setiap pembelian lebih daripada RM20, kids will eat for  free. Tp dah terbalik pulak dah, Aleesya makan spagetti mama dan mama makan garlic bread Aleesya n soya bean =)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...