Jul 17, 2012

Cikgu Diana

Sesuai tak saya jadi cikgu?
 
 
Gaya dah ada tu, ramai yg cakap saya ni dah mcm cikgu kalau pakai baju kurung, nak2 kalau time buat presentation/ceramah. Kalau jadi cikgu, dah lama saya ni jadi cikgu. Lps habis belajar dulu ada jugak try mintak KPLI, tapi tak pergi jugak exam nya, haha..
 
 
Last week kena attended program dgn guru-guru cemerlang kt PICC, dah la hari Khamis berbatik kan, kami pun dah macam guru cemerlang la jugak..haha..


barisan "guru-guru cemerlang"
dirasmikan oleh PM
bersama "cikgu Anzalna"

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...