Jul 25, 2012

New Blog Header

Layankan ajer tiba2 muka satu family kecil saya menghiasi blog header Cik Puan Dianna ini. Saya ni malas nk edit2 blog arrangment ni, janji content tu ada utk rujukan di masa hadapan dan tatapan pembaca sahaja. Background tu dulu-dulu selalu la jugak tukar kan, now memang penyakit M je la =) 

Bila tengok blog orang yg kebanyakan letak pic sendiri sebagai blog header, meh nak cuba jugak la. Yg bab coding2 tu satu je saya letak utk jadikannya centre, coding lain dah lupa dan malas la nak explore, hehe.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...