Jun 26, 2013

2nd Time Pitam

Balik kerja semalam terus pegi dapur nak masak apa2 yang patut untuk dinner. Dahla dengan jerebu nya lagi, semua pintu dan tingkap rumah ditutup. Oh lemas tau duk dalam rumah tak de udara dari luar. Sedang elok nak prepare barang nak masak, tiba2 datang lagi pening2, berpeluh badan. Alamak, nak pitam lagi ke...terus tinggalkan barang dapur dan pergi rest kt sofa.

Bila dah ok sikit, pergi dapur balik, konon nak sambung masak. Lagi sekali pitam. Huh! Buka peti cari apa2 yg patut boleh makan, saya amik buah pear dan segelas air masak pergi rest kat sofa balik. Makan buah dan minum air, rest sekejap baru ok..Then pergi sambung masak kat dapur, pintu dan tingkap buka sikit ye. Hopefully hujan turun la slps tu sebab langit mendung macam nak hujan.

Ni kali kedua preggy 2nd one ni saya nak pitam. Sure tekanan darah rendah lagi ni. Kali pertama di entry ini.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...