Jul 10, 2013

Salam Ramadhan 1434


Alhamdulillah diketemukan lagi dengan bulan kemuliaan ini.

Semoga Ramadhan kali ini membawa seribu keberkatan kepada kita semua.

Hari pertama puasa, bersahur dan solat subuh kemudian keluar untuk ke ofis seperti biasa. Jalan agak jem daripada biasa, mungkin sebab semua orang keluar rumah awal kan. Dah la mengantuk ya amat, asyik menguap je. Semoga Ramadhan kali ini dapatlah saya berpuasa dengan penuh, sama seperti time mengandung Aleesya dulu. Bila puasa penuh ni rasa sekejap je abis bulan Ramadhan, sebab tak de tinggal kan hehe.

Hari ni berbuka puasa tanpa suami, dia out-station, dan mungkin saya juga akan terlibat dengan kerja luar juga. Harapnya terus diberi kesihatan dan kekuatan yang baik untuk bekerja dan beribadah kepadaNya.
Insya Allah.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...