Mar 20, 2014

Tambah Stok Susu

* lama tak update sebab gambar2 tak leh nak transfer ke laptop.

Sebelum ni, stok utk Adrin dari pg-ptg semasa mama pergi kerja adalah 3oz x 6 botol, tp 2 hari ni dah tambah lagi 1 botol, means 7 botol dia minum. Mama kena tambah stok lagi, hopefully masih mencukupi dan production semakin menaik, sebab hari2 dapat bwk balik dlm 15-18oz je. Mungkin sebab jadual pump tak sama hari2. Kena lebih disiplin lps ni..huhu. Kena juga cari milk booster yg lain.

stok masa awal nk masuk kerja dlu, tak banyak pun

setiap hari tak sabar nak balik gomol budak tembam ni

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...