May 29, 2014

Milk Booster Lagi

Dah lama tak rasa bila tidur malam, bangun pagi basah baju. Adrin pun dah 6 bulan, alhamdulillah masih BF dia. Biasa mama tidur sekali dgn Adrin sebab senang nak BF dia sambil baring dan setakat ni masih belum berpisah tidur malam, kalau out station pun angkut sekali anak2.

Mlm td penat sgt, sambil tidurkan dia dgn mama pun terlena. Sedar2 dlm 5.30am Adrin nak susu terus bagi, tidur mengiring sebelah kanan. Baru perasan baju sebelah kiri basah lenjun. Alhamdulillah. Bila difikir2 balik apa yg mama makan mlm td...rupanya ia pun salah satu milk booster jugak la kot. Padahal dinner tak makan nasi pun, makan mihun tomyam n longan ais je kt kedai masa jumpa kwn2.


Inilah milk booster saya yg terkini.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.

kawan bagi, petani moden berjaya
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

manis, rangup!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...